Hirdetés

kepeslap.lap.hu / Születésnapra

Születésnapra

Küldj képeslapot születésnapra!

A www.kepeslapok.co-n megtalálja a családtagjainak, barátainak, ismerőseinek küldhető képeslapokat ünnepekre vagy különleges és hétköznapi alkalmakra. Nézzen körül képeslapjaink között és küldjön minden ismerősének személyéhez illő ajándéklapot! Oldalunk bővülését garantálja, hogy bárki küldhet be új képeslapot.

Születésnapi képeslapok ingyen, rengeteg képeslap kategória közül választhatsz. Küld el kedvenc képeslapodat, barátaidnak, szeretteidnek. Születésnapi képeslapok bőséges választéka áll rendelkezésedre, hogy megemlékezz és elküldj egy Születésnapi képeslapot ismerőseidnek. Több tucatnyi képeslapok közül biztosan megtalálod a neked leginkább megfelelőt

Egyedi, személyre szóló szülinapi tortás képeslap saját fotójával és tetszőleges számú gyertyával - A szolgáltatást emelt díjas sms-el (250 Ft+áfa) lehet igénybe venni.

NLC

Meghatározás:

Boldog születésnapot! Köszöntsd ismerősödet online születésnapi képeslappal!

Boldog születésnapot! Köszöntsd ismerősödet online születésnapi képeslappal!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Születésnapra
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés