Hirdetés

kepeslap.lap.hu / Régi képeslapok

Régi képeslapok

Régi metszet jellegű képeslap kiadványok

Régi postai lapok küldése elektronikus képeslapként

Régi képeslapok gyűjteménye kategóriákba sorolva képeslapküldő funkcióval.

Hazai és külföldi városok képével antik képeslapok

Korábban már szerepelt oldalán a küldött link, mely honlapunk megszűnése miatt került le onnan. Honlapunk most megújult, küldjük újra a linket. Felhívom figyelmét, hogy a Képeslap Lap már szerepel honlapunk linkajánlójában

Régi képeslapok Erdély városairól

Jelenleg négy intézmény közel 150,000 db képeslapja kereshető és tekinthető meg az oldalon. Az adatbázis célja, hogy minél több múzeum gyűjteményét integrálja a közös kereső programba, ezért reményeink szerint az elkövetkező években folyamatosan bővül majd a tartalom.

Ismét egy kis múltidéző! Sikerült megállapodnunk a Veszprém Megyei Múzeummal, és most bemutathatunk az oldalon pár régi balatoni képeslapot. Természetesen a teljes galéria is megtekinthető a Múzeum weboldalán.

A régi képeslapok fajtái kerültek leírásra ezen az oldalon, mindez a tájékoztatás érdekében történt. Régi képeslapok felvásárlását vállaljuk, nem szükséges teljes, nagy gyűjteménynek lennie, akár egyetlen régi képeslap is értékes lehet számunkra. A régi képeslapok értékét nagyon sok tényező határozza meg, erről is szó esik a cikkben, bár elsősorban tájékoztató jelleggel bír az írás.

A könyv felvásárlás mellett régi képeslapok felvásárlásával is foglalkozunk, hiszen a régi képeslapok legalább annyira az antik ritkaságok témakörébe tartoznak, mint a könyvek. Amennyiben Ön rendelkezik egy vagy több régi képeslappal, melyet szeretne értékesíteni, esetleg régi képeslapot szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal.

A ToPoIndex.hu az Ön számára érdekes városok, helységek régi képeslapjainak a felderítésében próbál segítséget nyújtani.

Kalmár László gyűjteményéből

Lapok a XX. század elejétől, kétoldalas megtekintéssel

Tolna vármegye régi képeslapjai

Kalmár László és Sváb László gyűjteményéből

Városok anno. Térképen, idővonalon, képekben

Zalaegerszeg története régi képeslapokon

Meghatározás:

Itt megtalálod, hogy honnan küldj üdvözlőlapot, képeslapot bármely alkalomra. Képeslap minden ünnepre, születésnapra, névnapra, karácsonyra, húsvétra. Szerelmes, zenés, vicces, babás, virágos üdvözletek. Képeslap gyűjtők, gyűjtemények, régi képeslapok. Képeslapot tervezők és online vásárolható üdvözlőlapok.

Itt megtalálod, hogy honnan küldj üdvözlőlapot, képeslapot bármely alkalomra. Képeslap minden ünnepre, születésnapra, névnapra, karácsonyra, húsvétra. Szerelmes, zenés, vicces, babás, virágos üdvözletek. Képeslap gyűjtők, gyűjtemények, régi képeslapok. Képeslapot tervezők és online vásárolható üdvözlőlapok.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Régi képeslapok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés